google data studio

Vi kan Google Data Studio

Google Data Studio: ett dynamiskt, interaktivt verktyg som revolutionerar rapporteringen i många marknadsavdelningar runt om i världen. Tanken är att automatisera rapporteringen med det här verktyget.

Vad är Google Data Studio?

Google Data Studio finns på många språk och kan få uppdaterad data från t.ex. Facebook, Google Analytics, Google AdWords, Google Search Console och andra verktyg.

Google Data Studio skapades av Google för att ge den senaste informationen med minimal ansträngning, på ett intuitivt och tydligt sätt. Du kan välja att ha data i form av ett tårtadiagram, ett staplat diagram, ett punktdiagram och andra. Dessutom kan du anpassa teckensnittstorleken, färgerna etc i grafiken på ett individuellt sätt.

Det fantastiska med Google Data Studio är att du inte längre behöver oroa dig för att rapportera via stressiga Excel-ark och uppdatera dessa manuellt varje vecka / dagligen. Google Data Studio uppdateras automatiskt genom att ange perioden, som kan anpassas som i Google Analytics. Ska uppgifterna från den senaste veckan visas? Inga problem, detta kan ställas in direkt. Ska de jämföras med föregående period? Detta är också snabbt valbart.

Är du intresserad av Google Data Studio och behöver hjälp med att skapa en Dashboard via Google Data Studio? Kontakta oss nu!